Teambuilding Nascom-Duo 2017

Teambuilding the zwin

Zoals Wikipedia het beschrijft, dient een teambuildingdag de samenwerking, de collegialiteit, het vertrouwen en de groepsdynamiek te versterken binnen een team. Maar, zelfs indien Wikipedia deze dag beschreven zou hebben als iets negatief, zouden we het nog voor geen geld van de wereld gemist willen hebben.

Derde Nascom-Duo teambuildingsdag: Check!

30 juni 2017

Onze allereerste teambuildingsdag brengt ons terug naar februari 2016. Duo had het Nascomteam uitgenodigd om hen te vergezellen in de charmante stad Brugge, de thuisbasis van Duo. En ze hebben er echt alles aan gedaan om er een onvergetelijk ervaring van te maken. We werden naar Brugge gereden met niets minder dan de KRC Genk voetbalbus met allerlei luxe aan boord.

In oktober 2016 keerden we de rollen om en kwam Duo in de voetbalbus van Club Brugge helemaal naar het verre Genk gereden voor onze tweede teambuilding. We wandelden langs de Vennestraat om de verschillende culturele invloeden waar we hier trots op zijn aan hen te tonen.

Deze dag was intussen 8 maanden geleden, hoog tijd om een nieuwe dag te organiseren. Deze keer was onze bestemming Knokke. We startten met een rondleiding in het natuurpark het Zwin, waarna vervolgens een BBQ op het strand plaatsvond en enkele watersportactiviteiten op zee.

Het Zwin

Het Zwin

Wist u dat het nieuwe Zwin eigenlijk een internationale luchthaven voor trekvogels is? Wij leerden absoluut veel nieuwe dingen dankzij onze rondleiding in het Zwin.

Dit bezoek bracht voor onze Duo collega’s wat nostalgie met zich mee. Ieder van hen had deze plek in een lang verleden al eens bezocht als onderdeel van een schoolreis.

Foodies
Teambuilding at the beach

Royal Belgian Sailing Club

Na onze rondleiding in het Zwin, kregen we stilaan honger. Gelukkig stond ons een geweldige BBQ op het strand te wachten in Knokke. Na een deugddoende maaltijd en leuke gesprekken, besloten we dat het hoog tijd was om wat avontuur op te zoeken.

Ieder van ons kreeg een wetsuit overhandigd en sprong in zee om te zeilen op een catamaran, het kajakken uit te proberen of om zich te wagen aan stand up paddling (of lie-down paddling in bepaalde gevallen). Gelukkig konden we rekenen op een groep ervaren zeevaarders die ervoor zorgden dat we niet verdronken bij onze eerste poging.

Teambuilding Volley

Voor wie niet van water hield

Voor degene onder ons die niet zo enthousiast waren over het relatief koude water, werden een aantal strandspelen voorzien. We splitsten de groep op, waarvan de ene groep volleybal speelde en de andere een spelletje Kubb.

We kijken met een grote glimlach op ons gezicht terug op deze geweldige dag! We kunnen niet wachten tot de vierde teambuilding van Nascom-Duo. :)

Lees het artikel van Duo

Team