Groep Verelst

Groep Verelst is sinds 1979 actief in de bouwsector. Gegroeid vanuit industriebouw - in Putte - behoort de groep vandaag tot één van de meest toonaangevende bouwbedrijven in België. Verelst mag dan ook trots zijn op de jarenlange ervaring waarover ze beschikken en op het mooie palmares aan klinkende namen waarvoor zij hebben kunnen bouwen en verbouwen.

De groep bestaat uit "Verelst Woningbouw & Renovatie", "Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie", "Verelst Projectbouw & Renovatie" en "Verelst Prefab beton- en staalstructuren". De groep is met deze vennootschappen actief in woningbouw, semi-industrieel vastgoed, algemene bouw, en in staal- en betonstructuren.

Voor elk van deze specialisaties heeft de groep op verschillende locaties eigen teams en eigen mensen die erop gebrand zijn dagdagelijks de kwaliteit van het merk te garanderen. 

Verelst story image 1

In kleinere stappen naar het beoogde resultaat

Groep Verelst contacteerde Nascom in eerste instantie voor een aantal optimalisaties aan hun bestaande website. Door enkele kleinere aanpassingen zoals een header uitbreiding, het aanmaken van een webformulier, het herschikkingen van bepaalde blokken, ... zagen ze bij Verelst meteen in wat de voordelen van een digitale partner, zoals Nascom, inhouden.

Samen met hen tekenden wij vervolgens een roadmap uit voor de ontwikkeling van een volledig nieuwe website. Deze roadmap bestond uit meerdere kleinere releases om tot het uiteindelijke resultaat te komen.

Hun nieuwe website bestaat uit 2 grote delen, één deel voor hun particuliere klanten en één deel voor hun professionele klanten. Via 2 aparte ingangen op de website vinden zij gemakkelijk hun weg, maar kunnen zij ook eenvoudig wisselen van sectie via het nieuwe menu bovenaan. Deze opsplitsing is er reeds van in het begin maar door het verder tweaken van de website zien hun bezoekers nu beter het verschil tussen de 2 secties.

Verelst story image 2

Userstories

Zoals bij veel van onze projecten start een nieuwe release voor Groep Verelst ook steeds met een duidelijke scope op basis van userstories. De klant weet zo tot in detail wat er opgeleverd zal worden aan het einde van de release.

Deze userstories dienen als houvast tijdens het testen van de applicatie.

Verelst story image 3
Verelst story image 4

Latest updates

Een groot deel van de website bestaat uit hun aanbod. Hiervoor werd er een koppeling gemaakt via een API met hun intern systeem van Whise, namelijk Whomen2. In het begin werden de verschillende panden uit het systeem gehaald en getoond in een lijst. In de laatste release hebben we ervoor gezorgd dat de loten gegroepeerd staan per project i.p.v. dat klanten een hele lijst per lot kregen. Dit zorgt ervoor dat hun klanten een veel beter zicht hebben op welke locaties Verelst beschikbaar heeft en welke projecten er in hun portefeuille zitten. 

Tijdens de laatste release hebben we ook voor de makelaars-koppeling gezorgd. Makelaars kunnen nu gekoppeld worden aan de instapklare projecten en kunnen zo direct gecontacteerd worden door de klanten. Verelst wordt hier natuurlijk telkens van op de hoogte gebracht.

Met elke nieuwe release proberen we telkens meer en meer te automatiseren voor Verelst. Wanneer klanten contact met hen opnemen, sollicitanten solliciteren via de website, ... komt deze info meteen in de mailbox van de juiste personen terecht.