We verwelkomen Mediasoft bij make it fly!

3 min.
make it fly visual

Het Hasseltse Mediasoft komt make it fly versterken! Mediasoft is een digital agency die sinds 2008 een vaste waarde in het Limburgse landschap vormt, voor het ontwikkelen van hoogstaande digitale oplossingen. Een perfecte aanvulling dus voor make it fly.

Mediasoft joins the crew!

De afgelopen 13 jaar heeft Mediasoft zich ontplooid tot een erkend agency waar een duurzame en kwalitatieve aanpak voor elke klant steeds centraal staat. Ze streven telkens naar die extra mile voor hun klanten, door doeltreffende en hedendaagse technieken te hanteren die leiden tot een digitale groei. Mediasoft spitst zich toe op het ontwikkelen van websites & applicaties op maat, digitale marketing en branding. Een betrokken en resultaatgerichte partner met een vurige passie en uitgebreide expertise: the perfect match voor make it fly!

Mediasoft vormt dus een knappe aanvulling in make it fly, als waardevolle partner van Duo (Brugge), Nascom (Genk) en Corecrew (Gent). Make it fly ontpopt zich zo verder tot een organisatie van vier ervaren partners, met meer dan 70 werknemers, die een unieke positie bekleden tussen e-business, IT, marketing en digitale strategie, met een stevige nadruk op de integratie van bestaande én nieuwe digitale platformen.
Er werden reeds trajecten op maat opgezet voor klanten als Barry Callebaut, Reynaers Aluminium, Mobile Vikings, McDonald’s, Studio 100 en Trappist Westvleteren. Zowel complexe internationale projecten voor multinationals, als kwalitatieve en betaalbare oplossingen voor KMO’s, genieten van de knowhow van onze groep.

Onze klanten krijgen er nu plots een pak expertise bij. Het team kan sneller groeien, en er dienen zich mooie opportuniteiten aan door deze schaalvergroting.

Timmy Maris - Managing Director Mediasoft

Naast Mediasoft, verwelkomen we ook Green Park Investment Partners aan boord in het kapitaal. Zij hebben reeds een ruime ervaring in het schalen van HR en digitale ondernemingen. In het verleden was Green Park Investment Partners ook nauw betrokken bij de opmars van House of Talents. Met deze waardevolle aanvullingen voor make it fly, richten we ons op een blijvende en gezonde groei van deze fantastische organisatie.

Familiale continuïteit

Na 25 jaar neemt Mathieu Cardinael de fakkel als CEO over van Véronique Dugardyn. Véronique blijft als Founder actief om het commerciële team verder vorm te geven. In 1996 richtte zij haar eigen web development bureau op en evolueerde verder naar een digital agency met een vurige passie voor oplossingen op maat. Automatisering, complexe websites, digitale strategieën of mobile apps: klantgericht vernieuwen stond en staat nog steeds voorop.

Sinds 2007 speelt Mathieu een actieve rol bij make it fly en hij heeft de ontwikkeling vanop de eerste rij mogen meemaken én helpen vormgeven. Samen met Laurent Cardinael, al jaren op post als CFO in het bedrijf, is een familiale opvolging verzekerd.

Samen met de vier partners van make it fly, ligt een mooie toekomst in het verschiet voor de groep. Als betrouwbare partner zetten we in op het innovatief uitbouwen van de digitale business van onze klanten.

Mathieu Cardinael

Er was reeds enorm veel vraag naar digitalisering en door de Covid-19 crisis neemt deze alleen maar toe. Met de toevoeging van Mediasoft versterken we ons team en expertise. De komende jaren wensen we dit verder uit te breiden door te blijven inzetten op de aanwerving van digitaal talent, en bijkomende strategische overnames.

Mathieu Cardinael
CEO

Maak kennis met make it fly!