Symfonycon 2016

Dit jaar kregen we de kans om Symfonycon in Berlijn, Duitsland bij te wonen. Ons team werd vertegenwoordigd door 2 van onze back-end developers, Wim Vandersmissen en Christopher Bielen.

sensio-cloud-talk

Het event

Het Symfonycon event voorzag ons van een overvloed aan talks en workshops om onze Symfony vaardigheden aan te vullen en wist ons zelfs een aantal trucs bij te leren.

Het event werd door Fabien Potencier afgetrapt, met een talk over de staat van Symfony en over het gloednieuwe Sensio Cloud platform. Na de kick-off kregen we de mogelijkheid om twee talks bij te wonen, variërend van eenvoudige opdrachten tot meer geavanceerde en technische sessies.

networking-image

Netwerken

Het Mercure Hotel MOA Berlin beschikt over een groot atrium waar we de kans kregen andere gelijkgestemde PHP-ontwikkelaars van over de hele wereld te ontmoeten. Met een totaal van 1200 deelnemers is Symfonycon Berlin één van de grootste Europese PHP-conventies.

hackathon-image

Hackday

De laatste dag van Symfonycon stond volledig in het teken van de Symfony  Hackday. Dit event liet mensen toe om een bestaande bundel te maken en deze te verbeteren met behulp van hun collega’s.

De Hackday van Symfonycon werd bijgewoond door meer dan 250 mensen.