Nieuwe dienst: Drupal beveiligingsupdates- en monitoring

New service security monitoring

We lanceerden een nieuwe beveiligingsservice

Op de hoogte blijven van beveiligingsupdates op het internet is een uitdagende opdracht. Het is cruciaal voor uw applicatie, maar neemt veel tijd in beslag. Juist daarom besloten we het proces heel sterk te vergemakkelijken.

Vanaf nu krijgen al onze Drupal klanten een geautomatiseerd bericht met alle beveiligingsupdates die relevant zijn voor hun applicatie. Alle Drupal Core updates en meer dan 20.000 Drupal Contrib modules en thema’s worden gecontroleerd.

Beveiligingsupdates? U bent ingedekt!

Drupal security updates & Drupal security monitoring

Als Drupal klant heeft u de keuze om beveiligingsupdates reactief te verwerken door een ticket handmatig in ons ticketing systeem te creëren. We hebben een handige knop in de beveiligingsupdates geplaatst zodat u dit gemakkelijk en efficiënt kunt doen. Nadat u uw ticket ontvangen hebt, updaten wij alle vereiste modules zo snel mogelijk om ervoor te zorgen dat de beveiliging van uw platform nooit in het gevaar komt.

Indien u wenst, bieden wij u eveneens een proactieve Drupal Security Monitoring service aan. Dit betekent dat we automatisch uw platform updaten van zodra een nieuwe beveiligingsupdate beschikbaar is. Omdat u zich niet langer met een ticket hoeft aan te melden, komt uw website nooit in gevaar en hoeft u zich bovendien nooit zorgen te maken over iets.

Bent u geïnteresseerd?

Laat het ons weten!