Met z’n allen naar het zeetje

2 min.

Op een grijze donderdagvoormiddag in september trok digitale dienstengroep make it fly vanuit de verschillende uithoeken in Vlaanderen richting Knokke voor de langverwachte teambuilding. Onderweg bedacht de zon zich en klaarde het weer gelukkig helemaal op. Het beloofde een mooie dag te worden!

Eens aangekomen bij de RBSC, Het Zoute, konden de collega’s van Mediasoft éindelijk in levende lijve kennismaken met de volledige make it fly groep. Vergezeld met een verfrissend drankje konden we, samen met de collega’s van Corecrew en Nascom, eindelijk een real life klapke doen met de kompanen van Mediasoft. Hoe dan ook was dit, na een jaar coronamaatregelen volgen, een deugddoend moment.

Deze reünie was dan ook het uitgelezen moment om een aantal trouwe collega’s in de bloemetjes te zetten. Zij mochten respectievelijk 5, 10, 15, 20 en 25 kaarsjes uitblazen bij make it fly!

Na de welverdiende felicitaties en verkoelende drankjes (want de zon scheen toen al behoorlijk straf!), konden we meteen aanschuiven voor een heerlijke barbecue. Want, ja: op een lege maag kan je natuurlijk niet teambuilden.

teambuilding make it fly

Eens de magen goed gevuld waren, waren we klaar om in actie te schieten. We konden kiezen uit verschillende leuke strand- en zeeactiviteiten: voor de waterratten onder ons waren er paddling boards en kayaks aanwezig. De landrotten konden zich dan weer helemaal laten gaan bij een potje volleybal en petanque.

teambuilding make it fly

De watersporters ondervonden al snel dat suppen op zee minder gemakkelijk is dan het eruit ziet. Bepaalde collega’s hebben dan ook de golven meermaals van erg dichtbij kunnen bekijken en ondervonden dat zeewater echt wel zout smaakt. 

Toch waren er na heel wat spectaculaire valpartijen enkele natuurtalenten die de golven trotseerden alsof ze nooit iets anders gedaan hadden.

teambuilding make it fly
Toch een enkeling die zich staande kon houden!

Na al dat strand- en zeegeweld konden we gelukkig bekomen in de strandbar. Ondanks sommigen zeker voldoende water binnen hebben gekregen, was een iets zoeter drankje meer dan welkom.

Zoals alom geweten is, duren mooie liedjes nooit lang. Toen we de zon zagen zakken in de zee, werd het tijd om naar huis te gaan.

En ohja, de foto hieronder namen we natuurlijk aan het begin van de teambuilding, toen iedereen er nog fris en fruitig uitzag. Al zou een na-foto bij nader inzien ook wel interessant geweest zijn.

 

Op naar de volgende teambuilding!

teambuilding make it fly
Glunderende make it fly gezichten! :-)