Met z’n allen naar het zeetje

Op een groezelige donderdagochtend in september, haalden we onze beste zwemshorts en bikini’s boven, want het was zo ver: de langverwachte teambuilding van make it fly kon éindelijk plaatsvinden! We vertrokken richting Knokke, met bestemming RBSC Het Zoute, en het zonnetje lachte ons uiteindelijk tegemoet.

Eens aangekomen konden we kennismaken met onze nieuwe collega’s van Mediasoft, en was het een blij weerzien met onze kameraden van Duo & Corecrew. Die corona heeft zo wel lang genoeg geduurd. Deze fijne reünie was ook het uitgelezen moment om een aantal trouwe collega’s in de bloemetjes te zetten. Zij mochten respectievelijk 5, 10, 15, 20 en 25 kaarsjes uitblazen bij make it fly!

teambuilding make it fly

Op een lege maag kan je natuurlijk niet teambuilden. Dus toen de glazen niet langer gevuld waren, konden we ons tegoed doen aan een heerlijke barbecue.

teambuilding make it fly

Met een goed gevulde maag, konden we in actie schieten. De waterraten waren uiteraard niet uit de zee te houden. Voor hen stonden er kayaks en paddle boards klaar. De landrotten konden zich dan weer van hun meest competitieve kant laten zien bij een potje volleybal en petanque.

De zee lonkt!

De sportievelingen in het water ondervonden al snel dat suppen op zee minder gemakkelijk is dan het eruit ziet. Ze hebben dan ook de golven meermaals van erg dichtbij kunnen bekijken en hebben hun dagelijkse dosis zout zeker binnen gekregen.

Toch waren er, na heel wat spectaculaire valpartijen, een paar natuurtalenten die de golven trotseerden alsof ze nooit iets anders gedaan hadden.

Na al deze intense actie, stonden er gelukkig koele drankjes op onze te wachten in de beachbar. Die waren meer dan welkom want de zon liet zich van zijn beste kant zien! De uren vlogen voorbij, want voor we het wisten was de zon al verdwenen achter de horizon en was het tijd om terug huiswaarts te keren.

Hoe dan ook: make it fly teambuidlings = teambuildings voor herhaling vatbaar!

En ohja, de foto hieronder namen we natuurlijk aan het begin van de teambuilding, toen iedereen er nog fris en fruitig uitzag. Al zou een na-foto bij nader inzien ook wel interessant geweest zijn. ;-)