We keep you posted about our latest news and updates

make it fly in sportoutfit naar Domein Puyenbroeck

06 oktober 2022

Op een zonnige vrijdagochtend trokken verschillende auto’s (én fietsen!) vanuit Brugge, Genk, Kortrijk en Gent richting het mooie Wachtebeke. De jaarlijkse teambuilding van make it fly stond op de planning en het beloofde een stevige editie te worden. 

Microsoft sluit Internet Explorer af op 15 juni 2022

14 juni 2022

The end of an era: op 15 juni 2022 valt het doek voor de alom bekende web browser Internet Explorer. Dit betekent dat elke Windows-gebruiker die nog actief gebruik maakt van Internet Explorer, zal moeten upgraden naar Microsoft Edge (of Chrome, Firefox,...).

Content Marketing

23 mei 2022

Unleash the full power of content!

Waar denk je aan bij het woord “marketing”? Adverteren op social media met catchy visuals, inzetten op SEA, of komt de laatst uitgestuurde nieuwsbrief in je op? Ondanks dit stuk voor stuk krachtige (online) marketingtools zijn, merken we vaak dat een fundamenteel marketing instrument ontbreekt bij velen: content marketing.

make it fly verwelkomt EntityOne

21 januari 2022

Met maar liefst 15 experts, stapt EntityOne aan boord bij make it fly. EntityOne is een webagency gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van Drupalplatformen. EntityOne is sinds 2012 een vaste waarde in het digitale landschap, met een voortreffelijke kennis van Drupal. 

Een perfecte aanvulling voor onze Drupal-genieën en onze groep!

Wat is het beste webdesign?

07 januari 2022

Hoe ziet een goed webdesign er uit? Wat is het beste webdesign? That is the one million dollar question! Onze creatieve koppen van make it fly Sanny (Nascom), Michiel (Duo), Mathieu (Duo) en Thibaut lichten je graag het antwoord toe.