Blijf op de hoogte van de laatste trends & nieuwsberichten!

make it fly verwelkomt EntityOne

21 januari 2022

Met maar liefst 15 experts, stapt EntityOne aan boord bij make it fly. EntityOne is een webagency gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van Drupalplatformen. EntityOne is sinds 2012 een vaste waarde in het digitale landschap, met een voortreffelijke kennis van Drupal. 

Een perfecte aanvulling voor onze Drupal-genieën en onze groep!

Wat is het beste webdesign?

07 januari 2022

Hoe ziet een goed webdesign er uit? Wat is het beste webdesign? That is the one million dollar question! Onze creatieve koppen van make it fly Sanny (Nascom), Michiel (Duo), Mathieu (Duo) en Thibaut lichten je graag het antwoord toe.

Met z’n allen naar het zeetje

05 oktober 2021

Op een groezelige donderdagochtend in september, haalden we onze beste zwemshorts en bikini’s boven, want het was zo ver: de langverwachte teambuilding van make it fly kon éindelijk plaatsvinden! We vertrokken richting Knokke, met bestemming RBSC Het Zoute, en het zonnetje lachte ons uiteindelijk tegemoet.

We verwelkomen Mediasoft bij make it fly!

01 juni 2021

Het Hasseltse Mediasoft komt make it fly versterken! Mediasoft is een digital agency die sinds 2008 een vaste waarde in het Limburgse landschap vormt, voor het ontwikkelen van hoogstaande digitale oplossingen. Een perfecte aanvulling dus voor make it fly.

Een Warme Website voor Kind en Taal

22 september 2017

Na een succesvolle eerste editie, houden we ook dit jaar een hackathon tijdens de Warmste Week van StuBru.