James. Krachtige inzichten. Resultaatgericht.

De performantie van je online platform(en) naar een hoger niveau tillen!

James

Digitale producten en diensten creëren die een meerwaarde vormen voor de klant, dat is wat we graag doen! Een tool ontwikkelen die jouw digitale aanwezigheid nauwgezet in kaart brengt, jou voorziet van de beste service en de veiligheid van jouw platformen garandeert, dat was ons doel. Dit doel hebben we nu bereikt. Maak kennis met James!

Multiplatform

Eén centraal punt voor al je platforminformatie.

Beheer het succes van je platform(en) effectief en efficiënt. James brengt je digitale prestaties in kaart. Selecteer het gewenste platform, start een platformscan, ontdek jouw overall score en ga more in-depth met de gedetailleerde rapporten.

Digital report

Jij hebt de controle over je platform statistieken.

Identificeer de pijnpunten, krijg advies en laat jezelf toe om de vereiste optimalisaties door te voeren. Dreigt het toch allemaal wat te complex te worden? Dan kan je steeds bij ons team van experten terecht voor de nodige support!

Beveiliging

Geen zorgen meer, jouw platform is veilig.

Krijg inzichten in de beschikbare updates voor je platform en geniet van de flexibiliteit om deze te laten uitvoeren op het meest ideale moment. Daaropvolgend handelt ons Service Desk team de update voor je af.

Service Desk

Snelle & betrouwbare service.

Maak een Service Desk ticket aan, omschrijf je request, ken een prioriteit toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Met de persoonlijke chat wordt je request snel en eenvoudig afgehandeld.

In ontwikkeling
Facturen

Een duidelijke financiële historiek.

Verlies niet langer het overzicht over je openstaande en reeds betaalde facturen. James houdt een logboek voor je bij. Controleer de status van elke factuur en verzeker een goede workflow.

Credit system

Eenvoudig te gebruiken betaalsysteem.

Koop via het geautomatiseerde creditsysteem de creditbundel die bij je past, ruil je verworven credits in en voer de gewenste actie uit: start een nieuwe platformscan en verrijk jezelf met krachtige inzichten of maak een Serivce Desk ticket aan zodat de beschikbare beveiligingsupdates voor jouw plaform kunnen worden uitgevoerd.