Websites en webdesign

In dit digitale tijdperk moet online aanwezig zijn bovenaan je prioriteitenlijst komen te staan. Een website met een knap webdesign staat daarom voorop: het dient als digitaal visitekaartje en een online communicatietool die je merk en beweegredenen vertegenwoordigt. Nascom is je partner om dit verhaal te delen. Wij realiseren je website met oog op design én conversie!

webdesign

Website als digitaal platform

Vandaag zijn online gebruikers niet langer op zoek naar enkel statische informatie. Beleving staat voorop: je website moet daarom niet alleen mooi zijn, maar je bezoekers moeten de website makkelijk vinden én vlot kunnen navigeren door alle pagina’s. Als kers op de taart leidt dit bezoek tot een contactopname of conversie.

Het is een grote klus die de nodige kennis vraagt. Je hoeft dit gelukkig niet alleen te doen: bij Nascom beschikken we over de digitale expertise om je website high level te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op

Webdesign

Onze webdesigners hebben eigenlijk maar één belangrijk doel voor ogen: jou en de bezoekers van je website verbijsteren.

Hoe we dit doen?

Vooraleer we van start gaan met het ontwerpen van een krachtig webdesign, verdiepen we ons eerst in je bedrijfscultuur, je (digitale) noden en beoogde doelstellingen: wat is je digitale strategie? We leren je business van binnen en buiten kennen, want enkel op deze manier garanderen wij een webdesign dat matcht met je business én doelgroepen. Zodra we dit in kaart hebben gebracht, creëren we een in het oog springend design voor je website.

User Experience (UX)

User Experience (UX) richt zich op de ervaring van de gebruiker op een website. Bij Nascom focussen we op je merkstrategie, buyer persona’s, informatiearchitectuur, wireframes …, om het gedrag van je doelgroep te doorgronden. Daarmee kunnen we een goede UX in onze webdesigns verwikkelen. Onze designers zijn daarom niet alleen ‘louter’ webdesigners, maar ook UX-designers.

Mobile friendly

Onze webdesigners zorgen niet enkel voor een knap ogend resultaat: responsiviteit dragen we uiteraard ook hoog in het vaandel. Dat zorgt ervoor dat je website er niet alleen fantastisch uitziet op een desktop, maar zich aanpast naargelang het scherm waarop je website getoond wordt. Smartphone of tablet in alle vormen en maten: je website zal er op élk scherm piekfijn uitzien.

Brand design

Nog niet in het bezit van een compleet brand design? Naast het bouwen van webdesigns en websites, zit het ontwerpen van een brand design in ons bloed. Je bent bij ons aan het juiste adres voor je gloednieuwe brand design.

SEO en digitale marketing

SEO

Een parel van een website wordt tenietgedaan als deze niet gevonden wordt door zoekmachines, zoals Google of Bing. Een website goed vindbaar maken heeft alles te maken met SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie. Verschillende facetten, on- en off-site, zorgen voor deze vindbaarheid. Onze websites zijn daarom altijd geoptimaliseerd om zo zoekmachinevriendelijk mogelijk te zijn.

Digitale marketing

Als je het rendement op je website of webshop wenst te maximaliseren, is het van belang om je gebruikers en hun gedrag te volgen, hun ervaring te verbeteren, processen te automatiseren en hen zoveel mogelijk te betrekken. Door tools zoals Google Analytics te implementeren, verzamel je gemakkelijk inzichten op al deze zaken en kunnen we je website op basis van deze data verder optimaliseren.

 

Nood aan een nieuwe website die écht oplevert? Kom bij ons langs om te praten over je webdesign en website.