Webshop en e-commerce

In het bezit van een verouderde webshop? Of maak je net de stap naar een online webshop? Hoe dan ook zit je bij Nascom goed. Wij helpen je bij de opzet en optimalisatie van je online winkel.

Belprinto e-commerce

E-commerce

Het voordeel van een online webshop is dat je winkel 24u op 24u en 7 dagen op 7 geopend en toegankelijk is voor je klanten. E-commerce is de beste manier om de klok rond te kunnen verkopen. Een webshop die tot op de puntjes goed in elkaar zit is van groot belang om je e-commerce goed draaiende te houden.

Efficiëntie en gebruiksgemak zijn hier twee belangrijke factoren: een webshop moet zowel voor jou en je werknemers vlot te hanteren zijn, alsook voor je klanten.

De klanten moeten snel kunnen navigeren van product naar winkelwagen naar eindafrekening. Zodra de klant op een gemakkelijke manier zijn product heeft kunnen aanschaffen, moet dit zonder problemen doorgegeven worden aan je productdatabase om het product uiteindelijk aan je klant te bezorgen.

Start vandaag met je e-commerce verhaal!

High-end webshop

Is je online business je huidige oplossing ontgroeid? Of is het tijd om te evolueren naar een meer gecentraliseerd datamanagementsysteem? Nascom tilt je webshop en e-commerce naar het volgende niveau.

ERP-systeem

Een bedrijf kan tegenwoordig niet langer uit de voeten zonder een professioneel ERP-systeem, of Enterprise Resource Planning systeem. Het vormt het fundament van een organisatie en bevat alle informatie die nodig is om een bedrijf draaiende te houden: klantinformatie, leveranciers, bestellingen, facturatie … en uiteraard de producten van een webshop. Een ERP bevat de essentiële kwantitatieve informatie van de producten die op een webshop vertoond worden, die vervolgens worden verrijkt dankzij een PIM-systeem.

PIM-systeem

Een PIM-systeem, of Product Informatie Management systeem, vormt de basis van alle kwalitatieve productinformatie van je organisatie. Denk maar aan marketing omschrijvingen, afbeeldingen, vertalingen … Je producten moeten eenvoudig vindbaar zijn, aantrekkelijk gepresenteerd worden en alle detailinformatie bieden die een consument nodig heeft om tot online aankoop over te gaan.

Een PIM-systeem bevat al deze informatie waardoor je producten verzameld zijn in één opslagplaats.

User-flow

Ondanks dat je beschikbare producten in de webshop prominent voorop staan, blijft de uiteindelijke consument de belangrijkste speler in je e-commerce verhaal. Zij zijn tenslotte degene die je producten aankopen en je van conversies moeten voorzien. Gebruiksvriendelijkheid is dus van essentieel belang en creëert ook een gevoel van vertrouwen. Een onmisbaar gegeven in de digitale wereld van vandaag.

Onze expertise gaat daarom veel verder dan alleen de technische opzet van je webshop en het maken van de technische koppelingen met je database. Ons team zorgt voor een feilloze flow doorheen de webshop, zodat je klant zich perfect weet te navigeren naar het eindstation.

Onze drijfveer is om high-level webshops te bouwen aan de hand van de laatste trends en technologieën. Benieuwd hoe onze aanpak en werkwijze in elkaar zit en wat wij voor je e-commerce verhaal kunnen betekenen? Neem contact met ons op!