Web Development

Bij Nascom streven we naar het creëren van aantrekkelijke digitale ervaringen. Zowel voor jou, als onze klant, als voor je doelgroep. Wij zijn een full-service, interactief agency dat bestaat uit een team van ontwikkelaars, ontwerpers en strategen die zich richten op het bouwen van oplossingen op maat voor je business.

Ontdek de samenwerkingsmogelijkheden!

PHP framework

Een PHP framework is een universeel, herbruikbaar softwareplatform om software te helpen ontwikkelen. Je kan het vergelijken met een gereedschapskist vol met handige werktools zodat developers efficiënter en betere code kunnen schrijven en ontwikkelen. Populaire PHP frameworks hebben een actieve gemeenschap waardoor er nooit gebrek is aan hulp van andere developers of documentatie. Op elke vraag is een antwoord beschikbaar waardoor onze developers geen tijd verliezen.

Een PHP framework heeft tal van voordelen. De belangrijkste hebben we even op een rijtje gezet:

  • Het development-team spaart veel tijd uit omdat algemene onderdelen en modules volledig herbruikbaar zijn en vaak out-of-the-box werken.
  • Het is makkelijk in onderhoud en eenvoudig om bijvoorbeeld een nieuw teamlid te laten deelnemen aan een lopend project.
  • De componenten in het framework worden ondersteund met updates waarmee je onder andere de beveiliging van de hele structuur zal verbeteren.

Symfony

Symfony is een modern en populair framework ontwikkeld in PHP. Het wordt wereldwijd gebruikt en is perfect om grote websites en webapplicaties te ontwikkelen. Symfony zag het levenslicht in 2005 en heeft sindsdien een lange weg afgelegd om de reputatie te hebben die het vandaag heeft: het meest volwassen en betrouwbaar PHP framework.

Deze reputatie heeft Symfony te danken aan zijn:

  • Flexibiliteit: het is makkelijk in onderhoud en uitbreidbaar.
  • Betrouwbaarheid: met Symfony ben je zeker, ook bij extreem zware websites.
  • Snelheid: Symfony biedt tal van mogelijkheden om een website te optimaliseren in snelheid en performance.
  • Kwaliteit: doordat Symfony gebruik maakt van ‘unit tests’ en ‘coding standards’ voldoet je website of applicatie aan de hoogste eisen.
  • Community: je kan altijd terugvallen op de Symfony community.

Drupal CMS

Drupal is een CMS, Content Management System, dat al enkele jaren aan een stevige opmars bezig is. Wereldwijd werken er dagelijks duizenden developers aan de uitbreiding van dit platform waardoor er ondertussen meer dan 15.000 extra modules beschikbaar zijn.

Drupal is dan ook een veelgebruikt CMS voor websites en webapplicaties. Bij Nascom zijn we dan ook stevig overtuigd van de kracht van Drupal en gebruiken we deze vaak voor onze websites en webapplicaties.

Benieuwd hoe wij de mogelijkheden van een PHP framework zoals Symfony, en een CMS zoals Drupal toepassen op je website of webapplicatie? Wij tonen je graag de opportuniteiten! Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.