Data integraties

Moet je website of webapplicatie gekoppeld zijn met een bestaande software? Of wens je je bestaande business processen in je webapplicatie te integreren? Bij Nascom ben je aan het goede adres.

Integratie en automatisering

Tegenwoordig ziet de wereld van data en het beheren ervan er anders uit: zelf handmatig Excel-sheets bijhouden is outdated, e-mails worden automatisch verstuurd én automatisch gepersonaliseerd en het traditionele adresboek wordt onbenut. De business wereld draait tegenwoordig om data, integratie en automatisering.

Nascom is gespecialiseerd in het connecteren en optimaliseren van processen voor zowel websites als webapplicaties door software en tools aan elkaar te koppelen, en oplossingen op maat te bouwen naargelang de behoeften van je business.

Software connecteren via API

Nascom is je expert in het koppelen van allerlei processen en software voor zowel websites als webapplicaties via API's. Een API, of application programming interface, maakt de communicatie tussen verschillende software mogelijk.

Het grootste voordeel van werken met API’s is efficiënte: je spaart ongetwijfeld veel tijd uit en alle diensten en functies zijn vlot beheerbaar.

Verder zijn er nog andere voordelen:

  • Werken met een API is eenvoudig. Ontwikkelaars hoeven geen kennis te hebben van de programmeertaal van elk softwarepakket afzonderlijk. Ze kunnen ook terugvallen op een bibliotheek met functies die ze kunnen aanroepen. Investeren in een API is dus alles behalve een dure aangelegenheid.
  • Een API laat je toe snel data uit te wisselen met anderen.
  • Een API is onzichtbaar voor de eindgebruiker. Dit wil zeggen dat een API op de achtergrond aan de slag gaat. Je hoeft geen processen manueel op te starten en je bent er altijd zeker van dat de gegevensset waarmee je werkt up-to-date is.
  • Een API zorgt er voor dat alle diensten en functies goed te beheren blijven.

Benieuwd hoe wij de mogelijkheden van data integraties en applicaties toepassen voor je business? Wij tonen je graag de opportuniteiten voor je organisatie. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken!