User experience design

Het creëren van digitale ervaringen gaat er niet enkel om om zaken mooi voor te stellen. Wij testen onze digitale producten, flows en interacties. We laten u liever elke dag opnieuw genieten, dan slechts één maal visueel indruk te maken.

We zien het user experience design als de eerste fase in een project, waarin we starten met functionele user stories en analyses, gevolgd door low-fidelity wireframes en finaal eindigen met een high-end pixel design.

User Experience

Functionele analyses en user stories

Get your story straight. Het maakt niet uit wat de omvang van uw project is, u wil dat iedereen op dezelfde golflengte zit. Het samenstellen van user stories helpt u bij het bepalen van uw bereik, voorkomt verwarring voor iedereen die betrokken is en vermindert de inspanningen die nodig zijn om uw project te finaliseren.

Page models & wireframing

Het visualiseren van uw informatie kan een uitdagende taak zijn. Page models helpen u een duidelijk beeld te geven van hoe uw informatie wordt gepresenteerd. Wanneer getracht wordt om specifieke data over te brengen, brengen wireframes nog meer details aan het licht.

Prototypes

Sommige projecten en complexe stromen vereisen een beetje meer denkwerk vooraleer ze overgebracht kunnen worden naar de grootheid. Interactieve prototypes zijn een goed instrument om een beter gevoel te krijgen van hoe iets zal werken en of het goed zal aanvoelen.

User testing

De ware specialisten over het gebruik van uw project zijn klanten en collega’s. Waarom hen niets laten vertellen over het eindproduct? Laat uw product goedkeuren en testen door de echte gebruikers van uw product en incorporeer hun feedback in de finale productspecificaties.